طرز تهیه ی ترایفل توپی شکلاتی
ترایفل توپی
مواد لازم:
کره نرم شده ½ فنجان
شکر قهوه ای ¾ فنجان
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
آرد سفید ۲ و ½ فنجان
شیر تغلیظ شده شیرین یا شیر عسل غلیظ ۲ فنجان
بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری
شکلات چیپسی ۱ فنجان
شکلات تخته ای
ترایفل توپی
طرز تهیه:
شکر و کره را با مخلوط کن خوب بهم بزنید تا خامه ای و پفکی شود. وانیل را اضافه کنید و مجددا بهم بزنید. آرد و شیرعسل را یکی در میان و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و در هر مرحله مخلوط کنید.
چیپس شکلاتی را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. با قاشق مخصوص کشیدن بستنی از مواد به صورت اسکوپی بردارید و روی کاغذ مومی قرار دهید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
پس از ۲ ساعت اسکوپ های ترافل را در دستانتان گرد کنید و مجددا ۳۰ دقیقه دیگر آنها را در یخچال قرار دهید. شکلات تخته ای را ذوب کنید و بگذارید تا کمی خنک شود. سپس توپهای ترافل را درون شکلات بیندازید. سپس آنها را بیرون بیاورید و مجددا در یخچال قرار دهید تا شکلات روی آن سفت شود.
برای: ۴ نفر
حاضر است در : ۱۸۰ دقیقه