x
Rate this post

تهیه سالاد لبنانی
مواد لازم برای سالاد لبنانی :

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
بلغور گندم یک پیمانه ۱۰۰ گرم / ۳۵۳ کالری
خیار ریز خرد شده یک عدد ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
برگ های نعناع ریز خرد شده یک چهارم پیمانه ۱۰۰ گرم / ۴۳ کالری
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۲۶ کالری
جعفری ریز خرد شده نصف پیمانه ۱۰۰ گرم / ۳۴ کالری
نمک به اندازه کافی ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
گوجه فرنگی ریز خرد شده یک عدد ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
فلفل به اندازه کافی ۱۰۰ گرم / ۰ کالری

دستور تهیه سالاد لبنانی :

همچنین بخوانید :
ماجرای عکس نیمه برهنه منتسب به دختر نعیمه اشراقی نوه امام + تصاویر

*. بلغور را ۲۰ دقیقه در آب جوش بریزید و سپس آبکش کنید.

*. بلغور، خیار، نعناع، گوجه فرنگی، جعفری، نمک، فلفل و روغن زیتون را با هم مخلوط و سرو کنید.

خواص نعناع :

*. نعناع گیاهی با صدها خاصیت دارویی قابل ملاحظه است که در کشورهای گوناگون مانند هند، خاورمیانه واروپا طرفداران زیادی دارد. نعناع تازه و خشک که احساس خنکی ایجاد می کند در دستور غذایی کشورهای زیادی مورد مصرف قرار می گیرد. در این مطلب از سایت «ehow» به خواص این گیاه اشاره خواهیم کرد.
منبع:اکایران

تهیه سالاد لبنانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code