روش تهیه شکلات قهوه بارباجادا
قهوه بارباجادا
بارباجادا که به زبان ایتالیایی به بارباگلیاتا ( Barbagliata ) نیز معروف است ، یک نوشیدنی شیرین و کف دار بسیار معروف میلانی است که از اواخر قرن نوزدهم مرسومیت بیشتری یافت . این نوشیدنی از مخلوط شکلات زده شده ، شیر و قهوه به میزان مساوی تهیه میشود که شکر نیز به مقدار دلخواه به آن افزوده شده و برروی فتجان با خامه تزئین میشود . این نوشیدنی بسیار خوشمزه به صورت خنک در تابستانهای داغ و به صورت گرم در زمستان و معمولا به همراه پانیتونه ( Panettone ) ، نوعی کیک کلوچهای ایتالیایی ، یا هر دسر دیگر میلانی سرو میشود.
قهوه بارباجادا
براساس داستانها و اسناد تاریخی این نوشیدنی بسیار خوشمزه اولین بار توسط فردی به نام دامنیکو بارباجا که در آن زمان گارسون یک کافه بوده درست شده است. این نوشیدنی به قدری محبوب و مورد استقبال قرار گرفت که بارباجا را به فردی بسیار ثروتمند و موفق تبدی کرد که خود توانست چندین کافه و رستوران در بهترین منطقهی لوکس ایتالیا یعنی میدان پیاتزا دلا ( Piazza della ) افتتاح نماید.
مواد لازم برای تهیه بارباجادا
میزان سرو : ۴ نفر زمان تهیه : ۱۵ دقیقه
۲۵ گرم پودر کاکائو .
۵۰ گرم شکر .
۳۵۵ میلیلیتر شیر .
۱۵۸ میلیلیتر قهوه غلیظ خالص یا اسپرسو .
خامه زده شده به مقدار دلخواه برای تزئین .
قهوه بارباجادا
ابتدا داخل یک کاسه کوچک ، پودر کاکائو و شکر را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید تا یک دست شود .
سپس شیر را داخل ظرفی کوچک و بر روی شعلهی متعادل حرارات دهید تا زمانی که به نقطه جوش برسد .
قهوه را دم کنید و با مخلوط کاکائو و شکر ترکیب نمایید.
این مخلوط را آنقدر به هم زنید تا کف کند .
سپس شیر را به ترکیب قهوه و کاکائو اضافه نمایید .
در آخر برای سرو ، نوشیدنی را درون فنجان ریخته و به مقدار دلخواه خامه بر روی آن قرار دهید .
منبع:قهوه ایلیا