x
Rate this post

طرز تهیه ی سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

مواد لازم:

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده ۱ عدد کوچک
سیر خرد شده ۲ حبه
قارچ خرد شده ۴۰۰ گرم
بیبی اسفناج خرد شده ۲۵۰ گرم
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
جعفری خرد شده مقداری برای تزیین

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی
سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی سالادی بسیار مقوی، پرخاصیت و خوش طعم است. این سالاد خوشمزه و مغذی را می توان بصورت جدا یا در کنار انواع غذاهای گوشتی سرو کرد.
طرز تهیه: ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن زیتون را داخل آن بریزید. سیر و پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. قارچ را اضافه کنید و حدود ۳ الی ۴ دقیقه سرخ کنید.
اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید تا پلاسیده و جمع شوند. اسفناج ها را بیش از حد حرارت ندهید تا همچنان تردی خود را حفظ کنند.
سرکه بالزامیک و آب لیموی تازه را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و هر ازگاهی هم بزنید تا طعم سرکه و لیمو به خرد سبزیجات برود. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. سالاد را در ظرف بریزید، روی آن را با جعفری خرد شده تزیین و بصورت گرم نوش جان کنید.

برای: ۴ نفر
حاضر است در : ۲۰ دقیقه

طرز تهیه ی سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code