تهیه شکلات گلاسه
بستنی شکلاتی ۱/۲ لیوان . شیر کاکائوی سرد ۱/۲ لیوان . خامه ۲ قاشق غذاخوری
سس شکلات یا شکلات تخته ای آب شده ۲ قاشق غذاخوری . پودر کاکائو برای تزیین
طرز تهیه : دیواره های لیوان را با سس شکلات یا شکلات آب شده تزیین کنید ( سس شکلات را داخل لیوان بریزید و لیوان را بچرخانید تا دیواره های داخلی لیوان به شکلات آغشته شود ).
بستنی شکلاتی را داخل لیوان قرار دهید و شیر کاکائو را روی بستنی بریزید سپس خامه اضافه کنید و روی خامه را با پودر کاکائو تزیین نمایید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید باز هم مقداری بستنی در کنار خامه اضافه کنید ، همچنین میتوانید از بیسکوییت های رولی و … برای تزیین بیشتر شکلات گلاسه استفاده کنید.
منبع:اکاایران
تهیه شکلات گلاسه