دسر ژلاتین قهوه یا ژله قهوه یکی از دسرهای بی نظیر قهوه است که از ژلاتین و قهوه معطر تهیه میشود و با خامه سرو میشود. چندین گونه و نوع ژله قهوه و همچنین روش سرو متفاوت وجود دارد. برخی علاقه دارند که ژله قهوه را با یک قاشق بستنی وانیلی سرو کنند و برخی دیگر به خامه علاقه بیشتری نشان میدهند.
برخی از علاقهمندان به این دسر آن را به شکل مکعب سرو میکنند و برخی دیگر با در قالب های بزرگتر اما نکته اینجاست که هیچ تفاوتی ندارد که ژله قهوه چگونه تهیه و سرو میشد مهم این است که بسیار خوشمزه و دلچسب است.
در این دستورالعمل ما از قالب بزرگتر و همچنین خامه برای تزیین این دسر خوشمزه استفاده خواهیم کرد . با ما همراه باشید…
دستور تهیه ی دسر ژلاتین قهوه
مواد لازم برای تهیه ژلاتین قهوه
مقدار سرو برای ۶ نفر – زمان آماده سازی ۱۰ دقیه – زمان تهیه کامل ۶ ساعت.
۱۸۱ گرم شکر سفید .
۲۵ گرم پودر ژلاتین بدون طعم.
۹۰۰ میلیمتر قهوه دم شده.
۳۷۸ میلیلیتر آب
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو.
۲۸۴ گرم خامه زده شده.
دستور تهیه ی دسر ژلاتین قهوه
ابتدا پودر ژلاتین و شکر را داخل یک تابه بریزد و آنها را مخلوط نمایید.
سپس قهوه دم شده و آب گرم را بر روی آنها ریخته خوب به هم زنید.
تابه را برروی اجاق گذاشته و با شعلهی بسیار کم آنقدر این مخلوط را به هم زنید تا پودر ژلاتین و شکر کاملا در آب و قهوه حل شوند.
تابه را از روی حرارت برارید.
آب لیمو را به ترکیب خود اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید.
ترکیب به دست آمده را در قالب های دلخواه خود بریزید.
سپس ظرف خود را به مدت ۶ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بعد از خروج از یخچال میتوانید با خامه آن را تزئیین نماید.
دسر بسیار خوشمزه شما آماده است. از آن لذت ببرید.
دستور تهیه ی دسر ژلاتین قهوه
این دسر بسیار خوشمزه در آسیا و کشورهای شرقی مرسومیت بیشتری دارد. شما میتوانید آن را در قالبهای متعددی تهیه نمایید ولی معمولا آنرا برای سهولت در سرو با خامه به اشکال مکعبی تهیه مینمایند.
منبع:قهوه ایلیا