آموزش کافی شاپ
ملک کافی شاپ
در این مقاله آموزش کافی شاپ خب شما ابتدا نیاز به یک فضا برای کافی شاپتان دارید و این ملک باید متناسب با کافه شما
باشد , ببینید کمال گرا نباشید فضای داخلی با طراحی دکوراسیون کافی شاپ قابل
انعطاف و تغییر است ,نکته حائز اهمیت همسویی فضا با ایده شما و صد البته موقعیت
مکانی ملک است که بسیار مهم است
مثلا شما اگر قصد راه اندازی یک کافی شاپ هنری دارید , قطعا ملکی که که در انتهای یک برج تجاری
یا پاساژی در یک منطقه کاملا اداری است تناسب کاملی ندارد , ترجیحا شما ملکی در نزدیکی دانشکده ها
یا مراکز فرهنگی انتخاب میکنید, شما باید کاملا در نظر بگیرید میخواهید مشتریان شما از چه قشری باشند
مجوز کافی شاپ
خب قطعا شما برای راه اندازی کافی شاپ تان نیازمند طی کردن مراحل قانونی هستید ما آنچه را که شما
برای کسب مجوز کافی شاپ نیاز دارید در اینجا ذکر میکنیم:
شرایط و مدارک لازم جهت تشکیل پرونده و اخذ جواز کسب از اتحادیه صنف بستنی آبمیوه و کافی شاپ تهران
اتحادیه صنف بستنی آبمیوه و کافی شاپ تهران ، حداقل مساحت برای بستنی ۱۲ متر و بستنی و
آبمیوه ۱۴ متر و کافی شاپ ۲۰ متر می باشد
۱-تابعیت جمهوری اسلامی ایران
۲-ارائه سند مالکیت و بنچاق یا اجاره نامه رسمی یا عادی و یا مبایعه نامه و یا حکم قطعی دادگاه مبنی بر الزام
به تنظیم اجاره نامه یا رسید پرداخت اجاره بها معتبر و یا ارائه قرار دادهای منعقده فی مابین متقاضی پروانه
کسب با ادارات و سازمانهای دولتی , نهاد ها , شهر داری ها , شرکت های تعاونی مسکن و شرکت های
خاص صنفی , شرکت های تحت پوشش سازمان های دولتی ( ارائه اصل سند مالکیت جهت احراز مالکیت
موجر یا فروشنده در خصوص اجاره نامه عادی یا مبایعه نامه عادی ضروریست)
شرایط جواز کافی شاپ چیست
دریافت تعهد محضری از دارندگان اجاره نامه مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از آن الزامیست
۳- ارائه سوابق کاربری تجاری یا اداری و یا کارگاهی محل کسب ( عوارض مشاغل و کسب و پیشه )
۴- کسب رضایت مالک برای تغییر شغل
۵- اصل شناسنامه و فتو کپی آن از تمام صفحات (۲ سری)
۶- اصل و کپی کارت ملی (۲ سری )
۷- گواهی پایان خدمت نظام وظیفه و یا معافیت دائم و یا ارائه گواهی معتبر مبنی بر داشتن معافیت تحصیلی
یا پزشکی دانشجویان با ارائه گواهی معتبر از دانشگاه مربوطه و تکمیل فرم تعهد نامه
۸-ارائه آخرین مدرک تحصیلی ( حداقل گواهی پایان تحصیلات ابتدایی یا سواد خواندن و نوشتن ) با استثنای
متقاضیانی که سن آنها از ۵۰ سال به بالا می باشد .
۹- ۱۲ قطعه عکس ۴*۳ جدید .
۱۰- حداقل مساحت برای بستنی ۱۲ متر و بستنی و آبمیوه ۱۴ متر و کافی شاپ ۲۰ متر می باشد
۱۱- رعایت حدود صنفی ۳۰۰ متر.
۱۲- کد پستی ۱۰ رقمی واحد صنفی ( کپی قبض تلفن واحد صنفی).
۱۳- در صورت داشتن شریک ویا شرکاء ارائه فتوکپی شناسنامه از تمام صفحات و رضایت محضری شریک و
شرکا الزامی می باشد .
۱۴- در صورت داشتن پروانه کسب قبلی ارائه فتوکپی جواز کسب الزامی است .
۱۵- در صورتیکه ملک موروثی باشد ارائه رضایت محضری سایروراثت با نضمام اصل و فتوکپی شناسنامه ورثه
و اصل و فتوکپی گواهی حصر وراثت الزامی می باشد.
۱۶- چنانچه متقاضی پروانه , خانم باشد معرفی یک مرد به عنوان مباشر الزامی است .
۱۷- در تابلو سر درب واحد صنفی بکار بردن اسامی و عناوین و نیز اصطلاحات بیگانه ممنوع ,نام تابلو با کلمات فارسی انتخاب شود
راه اندازی کافی شاپ
طراحی دکوراسیون کافی شاپ
قطعا این بخش بسیار جذاب برایتان خواهد بود , مخصوصا اگر خودتان طرحی داشته باشید که آن را
به عمل بیاورید , رعایت استاندارد ها و توجه به منوی کافی شاپتان فراموش نشود
منوی کافی شاپ
حالا نوبت آماده سازی منو است , منو بخش مهمی محسوب می شود علاوه بر داشتن تخصص به صنف کافه نیازمند شناخت بازار
و تناسب با فضا و محل و مشتریان و تسلط به متریال کافه می باشد که صباتیم میتواند مشاور شما در این زمینه باشد ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵
طراحی منو کافی شاپ
مرحله بعدی داشتن طرح گرافیکی و قیمت گذاری و در نهایت چاپ و آماده سازی است که توصیه میکنیم حتما
متناسب با فضای کافه و صدالبته به جای شلوغ کاری زیاد خودتان را جای مشتریتان بگذارید اینطوری راحت تر تصمیم میگیرید
که طرح نهایی منو چگونه باشد ! پس حتما در بخش ظاهری منو اولویتتان مشتری مداری باشد نه کلاس کاری !
خرید تجهیزات کافی شاپ
حالا دیگر باید خودتان را آماده خرید وسایل کافه کنید , همانطور که قبلا در مقاله خرید تجهیزات کافی شاپ خدمتتان
عرض کردیم شما باید به جای کلاس کاری دقیقا به تناسب دستگاه های مهمی مثل گرایندر و دستگاه اسپرسو با
فضای بار کافه و منوی کافه تان توجه کنید
خرید ظروف کافی شاپ
ما قبلا در راهنمای ظروف کافی شاپ به شما گفتیم حتما و حتما به تناسب منوی خود ظروف برای کافه بگیرید
هزینه ظروف کافه
هم از نظر مالی و هم از نظر کاربردی همانند بخش دستگاه ها این بخش هم کیفیت و کارایی اهمیت زیادی دارد
و فراموش نکنید که حتما حضوری خریداری کنید و کیفیت و کارایی را فدای مطلقا زیبایی نکنید
خرید مواد اولیه کافی شاپ
بازهم به تناسب منو باید مواد اولیه خود را تهیه کنید , کیفیت را حتما در نظر بگیرید و خرید اضافی نکنید !
شما باید بهترین تناسب قیمت و کیفیت مواد لازم با سود لازم را در دستور کاری خودتان داشته باشید
آموزش کافی شاپ
ما قبلا به صورت مفصل در دو مقاله مراحل آموزش کافی شاپ و مراحل آموزش باریستا به شما توضیحات کامل داده ایم
اما بازهم لازم میبینیم تاکیید کنیم حتی اگر خودتان مسئولیت آماده سازی ایتم هارا ندارید باید حتما و حتما به کار
اشراف داشته باشید در غیراینصورت درصورت مشکل هم نمیتوانید پاسخگوی مشتری کافه تان باشید
هم نمیتوانید مدیریت و انتخاب درسی برای نیرو های کافی شاپتان داشته باشید
تجهیزات کافی شاپ
استخدام نیرو
شما با توجه به متراژ و ظرفیت و صدالبته وضعیت پیک کاری باید نیرو استخدام کنید. زمان استراحت نیروهایتان
و حقوق مناسب را نادیده نگیرید چرا که درغیراینصورت با داشتن اندکی سودی بیشتر به خاطر بازدهی کم نیروهایتان
متحمل ضرر خواهید شد
نیرو کافی شاپ
نیرو های کافی شاپ شامل باریستا , ویتر , سالنکار , آشپز , ظرفشور , نیروی خدماتی , صندوقدار , مدیر سالن
یا حتی مدیر داخلی است
تبلیغات گرم شامل نحوه برخورد و جذب مشتریان فعلی تان
و ظواهر کافی و موارد ترغیب کننده مشتری و تبلیغات سرد شامل تبلیغات اینترنتی و سوشال مدیا و تراکت و معرفی خارجی است
صباتیم مشاور کافی شاپ شما
صباتیم با در اختیار داشتن مجرب ترین کادر و تجربه کافی و صد البته داشتن تجهیزات و ظروف و متریال با بهترین و مناسب ترین قیمت
میتوانید از ابتدایی ترین تا پیچیده ترین مراحل را از صفر تا صد در کنار شما باشد , حتی میتواند به شما بیزینس پلن یا مشاوره مالی
و کاری بدهد تا در منابسترین زمان با بهترین هزینه و کمترین اسیب کافه خود را با سوددهی مناسب تاسیس کنید
جهت مشاوره با ۰۹۱۲۰۸۹۷۵۰۵ تماس بگیرید ( صفر تا صد کافی شاپ
امید کریم زاده / مجموعه صباتیم
منبع آموزش کافی شاپ