طرز تهیه ی کرم لعل میوه ای
مواد لازم شیر: چهار پیمانه (یک لیتر)
شکر: یک پیمانه
خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین آموتیا: دو و نیم ساشه (دو و نیم قاشق سوپخوری)
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس میوه ای
هلو: چهار عدد
شکر: ۱/۴ پیمانه
چوب دارچین: یک عدد
پودر ژلاتین آموتیا: یک ساشه (یک قاشق سوپخوری)
طرز تهیه
شیر و شکر را در ظرفی ریخته، روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، اما نجوشد. پودر ژلاتین آموتیا را با نصف پیمانه آب به صورت بنماری حل کرده و به شیر افزوده، مخلوط کرده و از روی حرارت برمیداریم. بعد از خنک شدن، وانیل و خامه را افزوده، مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت دو الی سه ساعت در یخچال گذاشته تا ببندد.
طرز تهیه سس میوهای
هلوها را پوست کنده و خرد کرده، همراه با شکر، چوب دارچین و پودر ژلاتین آموتیا روی حرارت گذاشته تا بپزد، سپس در مخلوطکن به صورت پوره درآورده، وقتی خنک شد، روی کرم لعل ریخته و در یخچال میگذاریم تا ببندد.
منبع: