پاستا با گوجه کبابی و پنیر فتا
زمان آماده سازی
۵ دقیقه
زمان پختن
۴۵ دقیقه
ملیت
غذای فرنگی
مناسب برای
۴ نفر
یک و نیم کیلوگرم
گوجه فرنگی
به میزان لازم
نمک
۴ حبه
سیر
۵ شاخه
آویشن
۳ عدد
برگ بو
قدری
سرکه قرمز
به میزان لازم
فلفل سیاه
۴۰۰ گرم
پاستا
قدری
روغن زیتون
۸۰ گرم
پنیر فتا
۱ دسته
ریحان
افزودن به علاقه مندی
چاپ دستور غذایی
گوجه کبابی
تهیه غذاپاستا با گوجه کبابی و پنیر فتا
آکاایران: پاستا با گوجه کبابی و پنیر فتا | آشپزی با آشپزباشی | آموزش آشپزی | تهیه غذا
سایت آشپزباشی برای امروز پاستا با گوجه کبابی و پنیر فتا رو براتون تدارک دیده.سس گوجه فرنگی این پاستا ۲ بار پخته میشه تا سسی خوش طعم تر و غلیظ تر داشته باشیم.
آماده کردن مواد برای تهیه پاستا با گوجه کبابی و پنیر فتا:
۱- نیازی نیست سیرها رو پوست بگیرید.
۲- از پاستای ریگوتانی استفاده کنید.
پاستا با گوجه کبابی و پنیر فتا از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست که در سایت آشپزباشی طرز تهیه اون رو برای شما آماده کرده ایم.
از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
گوجه فرنگی ها رو در سینی فر بزرگی بریزید و کمی نمک به اون ها بزنید. حبه های سیر، شاخه های آویشن و برگ بو ها رو روی اون ها پخش کنید و گوجه ها رو برای حدود ۲۵ دقیقه تا پوستشون کبابی بشه و ترک بخوره، در فر بپزید. بذارید تا گوجه ها برای چند دقیقه خنک بشن.
گوجه ها رو به همراه سرکه و کمی نمک و فلفل در ماهیتابه بریزید. گوجه ها رو با پشت قاشق له کنید و بذارید برای حدود ۱۵ دقیقه قل بزنه و غلیظ بشه.
در قابلمه مقداری آب نمک بجوشونید و پاستا رو طبق دستور روی بسته بندی بپزید. ۱ پیمانه از آب پاستا رو نگه دارید و بعد اون رو آبکش کنید.
پاستا رو به سس گوجه اضافه کنید. در صورت لزوم کمی از آب پاستا هم به مواد اضافه کنید تا رقیق بشه.
مقداری روغن زیتون، تکه های پنیر و تعدادی برگ ریحان روی پاستا بریزید و اون رو سرو کنید.
.
منبع :اکاایران