x
Rate this post

چگونگی تهیه بقچه بادمجان
آماده سازی : ۴۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه بقچه بادمجان برای ۵ نفر :

بادمجان ۲ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران به میزان لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
اورگانو به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجانها را به سفيدهء تخم مرغ و زعفران آغشته ميكنيم و در روغن سرخ مي كنيم اين طورى اصلاً روغن جذب بادمجان ها نمی شود و خوش رنگ هم می شود.

طرز تهیه بقچه بادمجان

طرز تهیه بقچه بادمجان

سفيده تخم مرغ با زعفران

طرز تهیه بقچه بادمجان

مواد گوشتی: گوشت پياز داغ ، سير خردشده، فيلهء گوجه فرنگى ، اورگانو و زعفران

طرز تهیه بقچه بادمجان

بادمجانها را بصورت + روى هم قرار مي دهيم و از مواد گوشتى كمى وسط آن گذاشته و بقچه ميكنيم.

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

بقچه بادمجان,درست کردن بقچه بادمجان

میتوانیم روی بقچه های بادمجان پنیر پیتزا هم بریزیم .

بقچـه بادمجان, درست کردن بقچه بادمجـان, نحوه پخت بقچه بادمجـان, پخت بقچه بادمجـان, مواد لازم برای بقچه بادمجـان, پخت غذاهای فانتزی با بادمجـان, آموزش پخت بادمجان بقچه ای, مواد میانی بقچه بادمجـان, آموزش آشپزی, سایت آشپزی

بقچـه بادمجان, درست کردن بقچه بادمجـان, نحوه پخت بقچه بادمجـان, پخت بقچه بادمجـان, مواد لازم برای بقچه بادمجـان, پخت غذاهای فانتزی با بادمجـان, آموزش پخت بادمجان بقچه ای, مواد میانی بقچه بادمجـان, آموزش آشپزی, سایت آشپزی

منبع :اکاایران

چگونگی تهیه بقچه بادمجان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code