x
Rate this post

دستور تهیه ی هات چاکلت مکزیکی

شیر پرچرب ۳ فنجان
چوب دارچین خرد شده ۳ قاشق
شکلات نیمه شیرین خرد شده ۱۷۰ گرم
شکر دانه ریز ۳ قاشق
اسانس وانیل ۳/۴ قاشق چایخوری
نمک کمی
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته جهت تزئین

دستور تهیه ی هات چاکلت مکزیکی
هات چاکلت یا شکلات داغ یک نوشیدنی خوشمزه و پرطرفدار مخصوصا در فصول سرد سال است. هات چاکلت مکزیکی با کمی تفاوت نسبت به هات چاکلت معمولی طعم و عطری خاص دارد که در هوای خنک پاییز و زمستان به شدت می چسبد. عطر و طعم دارچین و فلفل قرمز همراه با عطر شکلات داغ تجربه ای لذت بخش و فراموش نشدنی است که حتما باید تجربه کنید.

طرز تهیه: برای تهیه این هات چاکلت لذیذ ابتدا شیر و چوب دارچین را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. شیر را هم بزنید تا حباب نزند و کف نکند. حدود ۱۰ دقیقه آنرا حرارت دهید تا عطر دارچین بلند شود. شکلات خرد شده، شکر، اسانس وانیل، نمک و فلفل را به شیر اضافه کنید. ۵ دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ها آب شوند و مایه شکلاتی یکدست و کرم مانندی حاصل شود.

هات چاکلت را داخل ماگ یا فنجان های سرو بریزید. روی آن را با خامه فرم گرفته، مقداری پودر کاکائو و فلفل قرمز( به دلخواه) تزئین و نوش جان کنید.

برای: ۴ نفر
حاضر است در : ۲۰ دقیقه

دستور تهیه ی هات چاکلت مکزیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code