دستور تهیه ی توپک شکلاتی
توپ شکلاتی
همهی ما به شکلات علاقهمند هستیم و کمتر کسی است که این مادهی سیاه جادویی را دوست داشته باشد. حال این مادهی دوست داشتنی در کنار قهوه ، یکی از محبوب ترین نوشینیهای دنیای امروز قرار خواهد گرفت تا طعمی بی نظیر به وجود آورد . توپ شکلاتی یا چاکلت بال ، یک دسر بسیار خوشمزه سوئدی است که بیشتر در مراسمها و مهمانیها از آن استفاده میکنند. توپ شکلاتی در منوی تمامی رستورانهای این کشور وجود دارد . از این دسر خوشمزه در خانه نیز استفاده میشود.
توپ شکلاتی
این دسر خوشمزه ظاهری زیبا و طعمی فوق العاده دارد و با دستور العمل بسیار سادهای هر کسی را به تهیه خود ترغیب مینماید. در این دسر خوشمزه از بخت و پز هیچ خبری نیست و به راحتی میتوان آن را تهیه نمود.
مواد لازم برای تهیه توپ شکلاتی:
مقدار : ۱۵ تا ۲۰ عدد
کالری : ۳۹۰
زمان تهیه : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
۱۰۰ گرم شکر بسیار نرم
۱۰۰ گرم کره
۱ قاشق مرباخوری عصاره وانیل
۳ قاشق غذاخوری قهوه غلیظ خالص داغ
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱۲۵ گرم جو پرک
۵۰ گرم پودر نارگیل
مقدار بسیار ناچیزی نمک
توپ شکلاتی
طرز تهیه توپ شکلاتی ( chocolate ball ):
در ابتدا کره و عصاره وانیل را با هم مخلوط نمایید.
سپس شکر را به آن اضافه کرده و تا مخلوط یک دست شود هم بزنید .
در کاسهای مجزا پودر کاکائو و قهوه را با یکدیگر مخلوط نمایید تا به حالت خمیردندانی رقیق تبدیل شود .
پس از کمی خنک شدن این محلول را در مخلوط عصاره وانیل و کره اضاف نمایید و به خوبی هم بزنید.
در مرحله بعد نمک و جو پرک را به ترکیب قبلی اضافه نمایید .
توپ شکلاتی
یک قاشق پر از ترکیب را داخل دستان خود قرار دهید و به گونهای آن را ورز دهید که به شکل توپ در آید.
سپس این توپ را داخل پودر نارگیل بغلتانید تا پودر نارگیل به خوبی به آن بچسبد.
آنها را درون یخچال قراداده تا به خوبی شکل گرفته و محکم شوند . البته می توان این دسر خوشزمه را بدون قرار دادن درون یخچال هم سرو نمود .
منبع:قهوه ایلیا