روش تهیه نان سیر هندی
آشپزی سالم
نان سیر هندی نیز همانند نان قندی طعم خوب و معطری را دارد که عصرانه و دورهمی ساده اما خوشمزه ای را به راه می کند.
نان سیر هندی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
به گزارش آکاایران: و زمان طبخ و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
نان سیر هندی را می توانید در وعده پیش غذا – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
مواد لازم برای نان سیر هندی
خمیر نان معمولی
سیر ۳حبه
نان سیر هندیکاشت مو
طرز تهیه نان سیر هندی
اول یک خمیر معمولی نان درست کنید. آرد و آب را با هم مخلوط کنید.
سه حبه سیر بزرگ درون آن خرد کنید. سپس خمیر را کنار بگذارید تا ور بیاید و پف کند. خمیرها را به صورت چانه های کوچک در دست شکل دهید و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کنند.
روی سطح صاف آرد بپاشید. چانه های خمیر را با وردنه به ضخامت ۱٫۵ سانتی متر باز کنید.
با کاتر دایره را به چهار قسمت تقسیم کنید.
با چاقو هر کدام را مطابق شکل برش دهید. فر را با دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید.
اگر بتوانید خمیرها را در تابه فر بگذارید و تابه را هم درون ظرفی از آب قرار دهید بسیار بهتر است. زیرا در فضای فر بخار ایجاد می شود و نان ها کاملا مغز طبخ می شوند. آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها کاملا طلایی و برشته شود.
پس از پختن نان ها را روی توری فر بگذارید تا خنک شوند. و سپس سرو کنید.
.
منبع:اکاایران