قهوه دمی کمکس – کمکس ابزاری برای تهیه قهوه به صورت دستی است که در مطالب بعدی به شرح این ابزار خواهیم پرداخت. اما امروز نحوه تهیه قهوه با این ابزار را آموزش خواهیم داد.
قهوه دمی کمکس – برای تهیه قهوه کمکس، یا قهوه دمی “Brewing Coffee” موارد زیر را در اختیار داشته باشید:
فیلتر کاغذی
پودر قهوه، یک قاشق سوپ خوری سر پر برای هر نفر(آسیاب قهوه برای کمکس، کوچک تر از آسیاب قهوه فرنچ پرس)
آب ۹۳ درجه، برای هر نفر ۱۵۰ میلی لیتر
قهوه دمی کمکس – روند تهیه قهوه دمی:
مرحله اول: فیلتر کاغذی را داخل کمکس قرار دهید(این فیلترها کاغذهایی ضخیم هستند که باید آن ها را جداگانه تهیه کنید).
قرار دادن فیلتر کاغذی در کمکس جهتی که لایه های بیشتر را قرار داده اید را به سمت دهانه خروجی کمکس بگذارید
مرحله دوم: بهتر است با آب داغ فیلتر کاغذی تان را کمی خیس کنید تا هم کمکس تان گرم شود هم قهوه تان طعم و بوی کاغذ نگیرد در پایان این کار، آب را دور بریزید.
مرحله سوم: قهوه آسیاب شده را درون فیلتر بریزید، یک قاشق سوپ خوری برای هر ۱۵۰ میلی لیتر آب یا یک لیوان کوچک، البته اگر نیاز به قهوه ای غلیظ دارید کمی با درصد قهوتان بازی کنید.
ریختن پودر قهوه در فیلتر کاغذی پودرتان را بریزید
مرحله چهارم: آب ۹۰الی۹۳ درجه را روی قهوه بریزید به اندازه ای که پودر قهوه خیس بخورد به اصطلاح قهوه شکوفه کند (blooming)، بعد از این فرآیند، آب باقی مانده را اضافه کنید به این گونه که از مرکز شروع به ریختن کرده سپس به صورت دورانی از مرکز دور شوید.
شکوفه زدن پودر قهوه سطح دانه ها را کمی خیس کنید تا پودر قهوه شکوفه کند
افزودن آب داغ به صورت کامل به قهوه آب داغ تان را به صورت کامل روی پودرتان بریزید
مرحله پنجم: ۳:۳۰ الی ۴ دقیقه باید صبر کنید تا عصاره گیری از قهوه تان انجام شود و نوشیدنی نهایی در گوی پایینی تشکیل شود.
مرحله ششم: بعد از این زمان فیلتر کاغذی را به همراه پودر قهوه دور بیاندازید.
مرحله هفتم: حال نوشیدنی تان را در فنجان بریزید و میل نمایید.
منبع کافی استور