مرحله اول:
ابتدا قهوه و آب سرد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند سپس آن را از روی حرارت بدارید.
مرحله دوم:
شیر را داغ کنید و تکه های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا در شیر حل شود.
مرحله سوم:
شکر، قهوه و خامه را به شیر اضافه کنید و دائماً روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود.
سپس در لیوان دلخواه ریخته و اگر دوست داشتید با دارچین، وانیل و خامه تزیین کنید.
شهر موکا در یمن یکی از قدیمی ترین شهر های مرتبط با داستان پیدایش قهوه است. در حال حاضر در شهر موکای یمن قهوه موکا کشت میشود که به آن موکای عربی گفته میشود. و البته نوشیدنی موکاچینو mocaccino که از ابتکارات آمریکایی است بی ربط به آن نیست. طعم شکلات با قهوه! قهوه موکا یکی از گونه های کافه لاته است که ترکیبی شکلاتی دارد.
روش دوم استفاده از قهوه اسپرسو
قهوهی اسپرسو
دو قاشق سوپخوری آب گرم
دو قاشق سوپخوری پودر کاکائو
یک قاشق سوپخوری شکر
مقداری نمک
نصف فنجان شیر
آب گرم, پودر کاکائو, شکر و نمک را مستقیما در فنجان ریخته و ترکیب کنید. مقداری اسپرسو با استفاده از موکاپات یا دستگاه اسپرسو تهیه کنید. اسپرسو حداقل باید نصف فنجان شما را را شامل شود البته اگر فکر میکنید این مقدار کافئین بسیار است میزان پودر قهوه را کمتر در نظر بگیرید.
نصف فنجان شیر را بجوشانید و به مخلوط شکلات اضافه کنید. در حین اضافه کردن شیر با کمک یک قاشق اجازه ندهید کف روی شیر وارد فنجان شود. و در آخر اسپرسوی خود را اضافه کنید.