x
Rate this post

دستور تهیه ی هات چاکلت رد ولوت

مواد لازم

شیر پرچرب ۴ فنجان
شکر دانه ریز ۱/۴ فنجان
شکلات نیمه شیرین ۲۸۰ گرم
رنگ قرمز خوراکی ۲ قاشق چایخوری
اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری
خامه پرچرب ۱/۲ فنجان
شکر دانه ریز ۲ قاشق غذاخوری
اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
اطلاعات مواد مغذی
۴۷۳ کالری
۲۵ گرم چربی
۵۲ گرم کربوهیدرات
۱۰ گرم پروتئین

دستور تهیه ی هات چاکلت رد ولوت

کمتر کسی پیدا می شود که عاشق طعم لذیذ هات چاکلت نباشد. از طرفی تقریبا همه با کیک ردولوت که به کیک عشاق معروف است نیز آشنایی دارند. اکنون با طرز تهیه هات چاکلت رد ولوت آشنا می شویم. ترکیب طعم و عطر دلپذیر هات چاکلت به همراه رنگ زیبای رد ولوت می تواند نوشیدنی خاص و ویژه ای برای روزهای سرد سال باشد.

طرز تهیه: برای تهیه هات چاکلت شیر و شکر را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هرازگاهی شیر را هم بزنید تا شکر آب شود و شیر به جوش بیاید.
دستور تهیه ی هات چاکلت رد ولوت
شیرجوش را از روی حرارت بردارید و تکه های شکلات را به آن اضافه کنید. با استفاده از یک همزن دستی شیر و شکلات را هم بزنید تا شکلات آب شود.

رنگ خوراکی و اسانس وانیل را به هات چاکلت اضافه کنید و کمی هم بزنید. هات چاکلت رد ولوت را داخل فنجان یا ماگ سرو بریزید و بدلخواه با مارشمالو یا خامه فرم گرفته وانیلی تزیین کنید. سپس می توانید این نوشیدنی گرم و دلچسب را نوش جان کنید.
دستور تهیه ی هات چاکلت رد ولوت
برای تهیه خامه فرم گرفته شکر، خامه پرچرب و اسانس وانیل را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی با سرعت بالا آنقدر بزنید تا خامه سفت شود و رد پره های همزن روی خامه بماند.

برای: ۵ نفر
حاضر است در : ۱۰ دقیقه

دستور تهیه ی هات چاکلت رد ولوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code