مواد لازم
تخــم مرغ: یک عدد
شکر دانه ریز: یک قاشق چایخـــوری
اسانس وانیل: چند قطره
شــیر گاو: ۱۵۰ میلی لیتر (۱۵۰ پیمانه)طرز تهیه
تهیه ی کاستارد وانیلی
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. تخممرغ را در یک کاسه شکسته و با همزن دستی سریع میزنیم. شکر و اسانس وانیل را به آن اضافه کرده و میزنیم تا بوی تخممرغ گرفته شده و رنگ آن کمی روشن شود. شیر را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا به نقطه جوش برسد، سپس آن را به تدریج به مخلوط تخممرغی اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم تا یکدست شوند. در هنگام اضافه کردن شیر گرم به تخممرغ باید سریع آن را هم بزنیم تا تخممرغ بریده بریده نشود. مخلوط آماده شده را از صافی رد کرده و آن را درون ظرف سفالی یکنفره مخصوص کودکان میریزیم. ظرف را درون سینی فر قرار داده و دور آن آبجوش میریزیم تا حدی که تا نیمه ظرف در آب باشد. سینی را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر قرار میدهیم تا کاستارد آماده شود.
منبع:مجله آشپزی خانواده سبز