x
Rate this post

دستور تهیه ی سالاد گل کلم و انار

سالاد گل کلم و انار

مواد لازم:

رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه ۳ قاشق غذاخوری
آب پرتقال تازه ۳ قاشق غذاخوری
گل کلم ۱ عدد
دانه انار ۱ فنجان
برگ نعنا ۱/۲ فنجان
جعفری تازه ۱/۲ فنجان
پیازچه ۲ قاشق غذاخوری
سیاه دانه ۱/۴ فنجان
روغن زیتون ۱/۴ فنجان
نمک به میزان دلخواه

سالاد گل کلم و انار با ترکیبات فوق العاده ای که دارد سالادی بسیار مناسب و خوش طعم برای فصل پاییز و زمستان است. ترکیب سرخی دانه های انار و سفیدی کلم رنگ آمیزی زیبایی بوجود می آورد که چشم هر بیننده ای را محصور می کند. در این سالاد تنها از روغن زیتون و آب میوه تازه استفاده شده و از سس های مضر خبری نیست. همچنین سیاه دانه موجود در این سالاد آن را به میان وعده ای سبک و مقوی تبدیل می کند. از خواص بیشمار سیاه دانه می توان به کاهش وزن ، برطرف کننده تب، درمان دردهای شکمی، بهبود جوش و شفاف کردن پوست و … اشاره کرد.

طرز تهیه:

گل کلم را بشویید و به قطعات بسیار ریز خرد کنید. برگ نعنا، جعفری تازه و پیازچه را نیز ریز خرد کنید.
در یک کاسه رنده پوست لیمو، آب لیمو و آب پرتقال را مخلوط کنید. گل کلم های خرد شده، دانه های انار، نعنا خرد شده، جعفری خرد شده و پیازچه را نیز اضافه کنید.
سیاه دانه و روغن زیتون را نیز به سالاد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. با کمی نمک سالاد را مزه دار کنید و بعد این سالاد خوشمزه و خوشرنگ را نوش جان کنید.

نکته: بجای گل کلم می توانید از کلم سفید نیز استفاده کنید.

برای: ۶ نفر
حاضر است در : ۱۵ دقیقه

دستور تهیه ی سالاد گل کلم و انار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code