x
Rate this post

روش تهیه ی نوشیدنی هورچاتا

مواد لازم
برنج سفید پخته نشده ۱ پیمانه
آب گرم ۱ لیتر
شیر پرچرب یا کامل ۱/۲ پیمانه
عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری
عصاره بادام ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر ۱/۴ پیمانه
چوب دارچین
روش تهیه ی نوشیدنی هورچاتا
این نوشیدنی با آب برنج و عصاره وانیل تهیه می‌شود و برای مزه‌دار شدن آن می‌توانید از عطر چوب دارچین استفاده کنید.

طرز تهیه: در مخلوط‌ کن برنج و آب گرم را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا کاملا خرد و ریز شوند( اما نباید پودر شوند.) این مخلوط را به مدت ۶ تا ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا برنج‌ها کاملا خیس بخورند.

سپس در یک ظرف، مخلوط برنج را آبکش کنید و سپس از درون صافی عبور دهید تا هیچ برنجی در نوشیدنی یا آب برنج باقی نماند. آب برنج را درون مخلوط‌کن بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. سپس عصاره وانیل، بادام و پودر دارچین را بیفزایید. در آخر نیز شکر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

هورچاتا را به همراه یخ و چوب دارچین سرو نمایید.

نکته: می توانید در تهیه این نوشیدنی به جای عصاره بادام از پودر بادام استفاده کنید. برای اینکار کافیست حدود ۵ تا ۱۰ عدد بادام را آسیاب کنید.

برای: ۴ نفر
حاضر است در : ۱۵ دقیقه

روش تهیه ی نوشیدنی هورچاتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code