مواد لازمشير: دو پيمانه
پسته خرد شده: دو قاشق سوپخوري
بادام خرد شده: دو قاشق سوپخوري
شـكر: به مــيزان لازم
زنجبيل: نصف قاشق چايخوري
زعفران آب شده: يك قاشق مرباخوريطرز تهیه
شـير پسـته گـرم
شير را همراه شكر، زنجبيل، پسته و بادام در ظرف لعابي روي حرارت قرار ميدهيم تا شير به جوش آيد. اجازه ميدهيم تا به مدت دو الي سه دقيقه بجوشد و در انتها زعفران را نيز اضافه ميكنيم. شير پسته آماده را در فنجان براي هر نفر سرو ميكنيم.
نکاتميتوان به جاي شكر، بعد از برداشتن از روي حرارت، داخل آن عسل ريخت.
منبع:مجله خانواده سبز
شـير پسـته گـرم