سالاد بروکلی پنیری
سالاد بروکلی
مواد لازم:
ژامبون گوشت خرد شده ۵ ورق
بروکلی خرد شده ۲ عدد
پنیر چدار رنده شده ۱ لیوان
شکر ۱/۸ لیوان
پیاز قرمز کوچک خرد شده ۱ عدد
سرکه بالزامیک ۱/۴ لیوان
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
سس مایونز ۲/۳ لیوان
آب لیموی تازه ۱ قاشق مرباخوری
سالاد بروکلی
طرز تهیه:
تکه های ژامبون گوشت را درون تابه بریزید و با ۱ قاشق روغن کمی تفت دهید. در یک کاسه سالاد بزرگ ژامبون، پنیر، بروکلی و پیاز قرمز را باهم مخلوط کنید.
برای تهیه سس این سالاد سرکه، شکر، نمک، فلفل، مایونز و آبلیمو را باهم خوب مخلوط کنید و سپس روی مواد بریزید. سالاد را در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس سرو کنید.
برای: ۴ نفر
سالاد بروکلی پنیری