x
Rate this post

تهیه شکلات داغ خانگی

در این مقاله از سایت آکاایران مطلبی در مورد شکلات داغ خانگی | آشپزی با آشپزباشی ارائه شده است
زمان آماده سازی
۵ دقیقه
زمان پختن
۱۰ دقیقه
ملیت
غذای فرنگی
مناسب برای
۲ نفر
یک و نیم پیمانه
شیر
۶۰ گرم
شکلات
۴ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای
۲ قاشق چای خوری
پودر کاکائو
نوک انگشت
نمک
۱/۳ پیمانه
خامه
افزودن به علاقه مندی
چاپ دستور غذایی

تهیه شکلات داغ خانگی

شکلات داغ خانگی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
بین دستورهای شکلات داغ های خانگی، این بهترین و پرطرفدارترین دستور است. اگر دوست دارید که شکلات داغتان شیرین تر باشد به جای خامه از مارشمالو استفاده کنید.
تهیه شکلات داغ خانگی
نکاتی در رابطه با تهیه ی شکلات داغ خانگی:
از شکلات نیمه شیرین استفاده کنید. آن را خرد کنید.
در قابلمه ای کوچک، شیر را با شکلات، شکر قهوه ای، پودر کاکائو و نمک ترکیب کنید و روی حرارت متوسط گرم کنید. مواد را مدام هم بزنید تا شکلات آب شده و مواد یکدست شوند. درب آن را بگذارید تا گرم بماند و در این میان خامه را بزنید تا فرم بگیرد. شکلات داغ را در لیوان های مورد نظر بریزید و یک قاشق پر از خامه ی فرم گرفته روی هر یک بگذارید و فورا میل کنید.

منبع : ashpazbashy

تهیه شکلات داغ خانگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code